Anne Dorte Michelsen

Intim Samtale-Koncert med Anne Dorte Michelsen.

Billetter købes her

Samtaler på tværs af musikken med Anne Dorte Michelsen & guitarist Dennis Flacheberg

Soho inviterer hermed til en ekslusiv musikalsk oplevelse torsdag d. 19/4-2018.

Kom helt tæt på Anne Dorte.

Du får her mulighed for at opleve den danske sangerinde i intime rammer. Dennis Flacheberg vil sætte den folkekære sangerinde i stævne med spørgsmål om livet på og bag scenen.

Hvordan er Anne Dorte sprunget ud som sanger?

Spiller hun selv et instrument?

Hvad gør hende mest glad og hvad frygter hun mest?

Hvordan er livet som freelancer?

Bliver han nervøs når hun skal optræde?

Hvordan forbereder man sig til at skulle på scenen?

Det kan være nogle af de spørgsmål som du får svar på denne aften. Du vil med garanti få ny viden om aftenens gæst samt et smil på læben.

Du vil komme til at høre nogle af Anne Dortes egne sange, et par af hendes yndlingsnumre og historien om hvorfor hun holder af netop de sange.

Numrene vil blive udført i en akustisk indpakning, hvor der bliver fokus på den gode melodi og stemme.

Der er lagt op til en aften med god mad og en særlig musikalsk oplevelse, som du kun kan få på Soho til denne række Samtale-Koncerter.

Anne Dorte Michelsen er en af Danmarks kendteste kvindelige sangere og sangskrivere. I mere end 30 år har hun med held fanget livet og tiden ind i sine sange, der er aldrig er stivnet en form, men mange gange har skiftet retning, fra pop til ballader, fra melankoli til

humor, og tilbage igen. Når Michelsen i dag spiller sine intime koncerter med en duo bestående af nogle af Danmarks bedste musikere, kommer publikum med hele vejen rundt. Fra Tøsedrengenes evigt unge hits, til solokarrierens mere melankolske sange. Fra den i øjeblikket aktuelle kvindekvartet Venter på Fars charmerende og festlige oder til husarbejdet, til nye sange fra det genoptagede samarbejde med produceren Billy Cross og albummet : ”De voksnes rækker”.

Dennis Flacheberg er guitarist/sanger/sideman med base i Valby. Han har studeret på Syddansk Musikerkonservatorium og er idag freelance musiker og booker. Han har bl.a spillet/indspillet med L.I.G.A, Back to Back, Page Four, Lis Sørensen, Johnny Logan og mange andre.