Selskaber

Selskabslokalet til din næste fest

Har du arrangementet, har SOHO lokalerne. Hvad enten I skal holde julefrokost, en firmafest eller en privatfest for venner og bekendte, kan vi hjælpe. Vores selskabslokale er en del af SOHO, så du bliver automatisk en fest i festen.

På SOHO kan vi afholde de fleste arrangementer, både privatfester, fødselsdage og julefrokost, men vi har også afholdt mere utraditionelle ting som kobberbryllup og jubilæer, modeshow og andre spændende aftener. Vores repertoire spænder mellem afslappede og rolige middagsselskaber til sjove og vilde fester. Fælles for alle, er et godt selskabslokale.

Vores rummelige og stilrene lokaler kan tage selskaber på op til 150 personer. Godt og lækkert køkken, så hvis dit arrangement eller fest indebærer spisning, kan du trygt overlade menuen til os.

Vores køkken laver alt fra en helt traditionel julefrokostmenu til tapas og flere retters menuer, som også kan sammensættes efter vores gæsters ønske. Klik på de forskellige underkategorier for at læse mere.

Kontakt os, hvis vi skal stå for dit næste selskab

Hvis det arrangement, du planlægger, ikke står der, kan du altid ringe til os – så tager vi en snak om mulighederne og fremsender et uforpligtende tilbud på de muligheder, I har hos SOHO. Vi har både selskabslokaler i Roskilde og Holbæk.

Du kan altid ringe til os eller skrive via email under kontakt siden

Privatfest

Firmafest

Julefrokost