Jens Kristian Siqueira Duo

Kristian Siqueira får det hele til at svinge. Et originalt og cool setup tilfører denne guitar- og vokal-solist en extra fed dimension. En lækker vokal fylder rummet med fede gamle hits, og dine fine sko kommer til at vippe op og ned i takt til de gode gamle hits alle kan være med på.
 Hans valg af sange afspejler et tydeligt ønske om at bringe dig endnu tættere på melodier og texter du kender i forvejen. Når stemningen i rummet finder sin vej ind i hans fortolkninger, blir du overrasket over hvordan en sang du har hørt 100 gange, pludselig er vedkomende på en helt ny måde.
Hans performance fungerer således på flere niveauer samtidigt. Din fulde, søde onkel skråler lystigt med oppe fra baren. Og samtidigt lytter familliens musikgeni interesseret, -og blir da iøvrigt lidt imponeret over, at én enkelt mand ubesværet spiller guitar/bas, trommer og synger samtidigt. Altid en fornøjelse. Kristian Siqueira er halvt brasillianer, og halvt nordjyde fra Ålegårds Mark. En mand der er nede på jorden. En dygtig musiker. Og altid god for et varmt smil.