VELKOMMEN TIL SOHO RESTAURANT I ROSKILDE

I Soho’s Restaurant byder vi velkommen med lækre, klassiske retter, tilberedt fra bunden med årstidens bedste råvarer og serveret i vores flotte og hyggelige lokaler – lige midt i Roskilde.

Frisk, sprødt og sæsonbaseret
Vores menukort er simpelt og baseret på de gode, friske råvarer som er i sæson. Vi har altid både frisk fisk, kød, desserter og ost på menuen, ligesom vi kan tilbyde en fuld menu til veganere, hvis bare vi ved det på forhånd.

Vin for enhver smag
Der skal naturligvis også noget godt i glasset, når du besøger vores restaurant. Vi har vine for enhver smag, hvor alle kan være med.

Vores vine er fra flere forskellige verdensdele og valgt efter hvad der passer bedst til menuen. Er du ikke til vin, har vi et stort udvalg af andre gode drikkevarer, cocktails og øl.

Hvad enten du skal have et middagsselskab, fejre en af livets store fester eller ønsker at blive forkælet med lækker mad og god service, glæder vi os til at give jer en god oplevelse på SOHO i Roskilde.

Vores restaurant har åbent fra onsdag – lørdag fra kl. 17.30. For at være sikker på at du kan få en plads i restauranten anbefaler vi, at du reserverer bord på forhånd. Send venligst mail, hvis I bliver flere end 9 personer.

Ekstra festligt at spise ude fredag og lørdag
Fredag og lørdag bliver I naturligt en del af hyggen og stemningen, når restauranten hen over aftenen forvandler sig til natklub med musik og dans.